fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Flytteforretning

Flyttefirma i Vestsjælland og det øvrige Sjælland

Søger du et professionelt flyttefirma på Vestsjælland, der kan hjælpe dig med at flytte dine ejendele sikkert fra A til B? Brdr. Skov tilbyder flytning samt ned- og udpakning for såvel private som virksomheder og offentlige institutioner. Vi har hovedsæde i Svebølle, og vi flytter således primært for kunder på Sjælland – men vi hører også gerne fra dig, hvis du har behov for et flyttefirma på Fyn eller i Jylland.

Flyttefirma med kvaliteten i centrum

Brdr. Skov er et mindre flyttefirma med ét klart princip: En flytning skal være let og uden besvær – uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Det kan være svært at bevare overblikket i forbindelse med en flytning, og især for private kunder vil en flytning ofte medføre bekymringer. Både fordi det kan virke overvældende at skulle flytte alle sine ejendele, men også fordi man måske frygter, at genstande med høj affektionsværdi skal gå i stykker under flytningen.

Overlader du din flytning til Brdr. Skov , behøver du dog ikke at spekulere på, hvordan du får flyttet dine møbler og flyttekasser, ligesom du heller ikke skal frygte, at de uvurderlige arvestykker eller andre af dine ejendele går i stykker. Vi håndterer nemlig altid dine ting med den største omhu. Vi tilbyder også en professionel ned- og udpakning, hvis du ønsker ekstra sikkerhed for, at dine ting når sikkert frem. Brdr. Skov er et flyttefirma med kvaliteten i centrum.

Billigt flyttefirma – flytning til priser, der er til at forstå

Din tryghed er altid førsteprioritet, når vi flytter for dig, og kvaliteten er således en af kerneværdierne i Brdr. Skov. Vi ønsker dog også at være et flyttefirma med rimelige og gennemskuelige priser, og derfor tilbyder vi flytning til faste, lave priser. Du kan enten vælge en fast pris eller en timepris – du er dog altid sikret, at prisen på regningen stemmer overens med den pris, du fik oplyst ved det første uforpligtende tilbud. Hos os er flytning en tillidssag – både når det kommer til kvalitet og pris.Se hvad vores kunder sigerCookie- og privatlivspolitik