fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Erhvervsflytning

Professionel og effektiv erhvervsflytning

Hos Brdr. Skov leverer vi en erhvervsflytning, som jeres firma fortjener. Vi sørger for, at virksomhedens, organisationens eller institutionens inventar flyttes sikkert til de nye lokaler, og vi håndterer møbler, IT-udstyr og andet skrøbeligt udstyr med stor omhyggelighed. Når I flytter med os, får I altså en erfaren flyttepartner, som kan stå til ansvar for at flytte virksomheden til nye lokaler.

For at sikre en så effektiv erhvervsflytning som muligt, tilstræber vi altid at planlægge hele forløbet på forhånd. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar, inden vi transporterer – og i den anden ende hjælper vi med at få det hele på plads igen.

Når Brdr. Skov Flytteforretning håndterer din erhvervsflytning, er din organisation altid sikret en professionel håndtering af inventar, og det er en selvfølge, at forløbet planlægges fra start til slut for at undgå unødvendige omkostninger og overraskelser.

Flytningen kan desuden udføres i weekenden for at minimere forstyrrelse af medarbejderne. Vi flytter alle dage, året rundt.

Vi er fuldt forsikrede hos Codan, ligesom vi tilbyder erhvervsflytning til faste priser. Dermed er din organisation altid sikret en tryg behandling uden overraskelser, når Brdr. Skov Flytteforretning varetager jeres flytteopgaver.

Erhvervsflytning for virksomheder og offentlige instanser

Brdr. Skov udfører næsten alle tænkelige opgaver inden for erhvervsflytning – lige fra flytning for kommuner og andre offentlige instanser over emballering, pakning og transport for virksomheder i den private sektor til flytning af inventar internt i organisationen.

Vi tilbyder:

  • Emballering, pakning og transport af kontorinventar, arkiv og lager.
  • Komplet flytning af virksomheder, inkl. kopimaskiner, kontormøbler og IT-udstyr.
  • Bortkørsel af affald og gamle møbler.
  • Flytninger for offentlige instanser.
  • Interne flytninger, hvad enten det er hele afdelinger eller et enkelt kontor.
  • Faste flyttefolk til større nytte af erfaring og kompetencer.

Du har også mulighed for at indgå et tættere samarbejde med os, hvis du eksempelvis har brug for vores hjælp til faste opgaver.

Ved at indgå et tættere samarbejde med os, får virksomheden samme faste flyttefolk og får større nytte af erfaring og kompetencer.

Cookie- og privatlivspolitik