Ønsker du professionel hjælp til nedpakning og flytning af møbler, ejendele og andet inventar?

Så ring til Brdr. Skov Flytteforretning. Vi er et mindre, familiedrevet flyttefirma, som specialiserer os i alle opgaver inden for afmontering, nedpakning og flytning, og du kan derfor roligt kontakte os – uanset om du skal bruge et par ekstra, stærke hænder til flytningen, eller om du ønsker en professionel planlægning og håndtering af hele flytteprocessen.

Tryg nedpakning og flytning for private og erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning har vi nogle meget simple principper og værdier. Vi mener, at en flytning skal være til så lidt besvær som muligt, ligesom vi altid leverer en høj kvalitet til en fornuftig pris, når vores kunder kontakter os med behov for hjælp til nedpakning og flytning.

For private vil en flytning ofte markere et nyt kapitel i livet, og det kan virke uoverskueligt at skulle flytte hele sit liv til et nyt sted, lige såvel som man måske frygter, at ens værdifulde ejendele skal gå i stykker under transporten. Men en flytning kan også være til besvær for virksomheder – ikke mindst fordi der som regel vil være et økonomisk tab forbundet med at skulle flytte til nye lokaler, da produktionen selvsagt er i bero under flytningen.

Derfor er det altafgørende, at både nedpakning og flytning bliver udført effektivt og omhyggeligt. Vælger du Brdr. Skov Flytteforretning som dit flyttefirma, er du sikret en omhyggelig håndtering af dine ting, en effektiv flytning samt en grundig planlægning. Vi anvender udelukkende professionel indpakningsmateriale, ligesom vi altid tager ekstra hensyn til skrøbelige genstande og ejendele med høj affektionsværdi.

Nedpakning og flytning til gennemskuelige priser

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Så ønsker du blot at være fri for at slæbe tunge møbler og flyttekasser, er det udgangspunktet for vores arbejde. Har du behov for en mere omfattende løsning, hvor vi står for både planlægning, afmontering af IT-udstyr, nedpakning og flytning samt udpakning og genmontering, er vi også gerne behjælpelige.

Uanset hvilke ønsker du har, er du altid sikret omhyggelighed og de samme faste priser – uden skjulte gebyrer, tillæg og andre ubehagelige overraskelser. Vi er fuldt forsikrede hos Codan, og du behøver således heller ikke at frygte for skader på dit indbo eller inventar, hvis uheldet mod al forventning skulle være ude.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nedpakning og flytning eller transport.

Forløbet

book

BOOK ODRER

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi enten en ordrebekræftelse eller kontakter dig hvis vi har nogle spørgsmål
pak

PAKNING & AFHENTNING

Vi kommer til den aftalt tid pakker dit indbo hvis du ønsker det, læsser og pakker flyttebilen.
korsel

KØRSEL & LEVERING

Vi køre til dit nye hjem, og stiller dine ting der hvor du ønsker. Skal vi pakker ud, så er det naturligvis intet problem.
job udfort

JOB UDFØRT

Når jobbet er udført, afregnes der med flyttemændene. Vi tager både kontant, MobilePay og betalingskort. Erhvervskunder vil få tilsendt en faktura.
Lav en aftale