fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Ned- og udpakning

Ønsker du professionel hjælp til nedpakning og flytning af møbler, ejendele og andet inventar?

Så ring til Brdr. Skov . Vi er et mindre, familiedrevet flyttefirma, som specialiserer os i alle opgaver inden for afmontering, nedpakning og flytning, og du kan derfor roligt kontakte os – uanset om du skal bruge et par ekstra, stærke hænder til flytningen, eller om du ønsker en professionel planlægning og håndtering af hele flytteprocessen.

Tryg nedpakning og flytning for private og erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning har vi nogle meget simple principper og værdier. Vi mener, at en flytning skal være til så lidt besvær som muligt, ligesom vi altid leverer en høj kvalitet til en fornuftig pris, når vores kunder kontakter os med behov for hjælp til nedpakning og flytning.

For private vil en flytning ofte markere et nyt kapitel i livet, og det kan virke uoverskueligt at skulle flytte hele sit liv til et nyt sted, lige såvel som man måske frygter, at ens værdifulde ejendele skal gå i stykker under transporten. Men en flytning kan også være til besvær for virksomheder – ikke mindst fordi der som regel vil være et økonomisk tab forbundet med at skulle flytte til nye lokaler, da produktionen selvsagt er i bero under flytningen.

Derfor er det altafgørende, at både nedpakning og flytning bliver udført effektivt og omhyggeligt. Vælger du Brdr. Skov som dit flyttefirma, er du sikret en omhyggelig håndtering af dine ting, en effektiv flytning samt en grundig planlægning. Vi anvender udelukkende professionel indpakningsmateriale, ligesom vi altid tager ekstra hensyn til skrøbelige genstande og ejendele med høj affektionsværdi.

Nedpakning og flytning til gennemskuelige priser

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Så ønsker du blot at være fri for at slæbe tunge møbler og flyttekasser, er det udgangspunktet for vores arbejde. Har du behov for en mere omfattende løsning, hvor vi står for både planlægning, afmontering af IT-udstyr, nedpakning og flytning samt udpakning og genmontering, er vi også gerne behjælpelige.

Uanset hvilke ønsker du har, er du altid sikret omhyggelighed og de samme faste priser – uden skjulte gebyrer, tillæg og andre ubehagelige overraskelser. Vi er fuldt forsikrede hos Codan, og du behøver således heller ikke at frygte for skader på dit indbo eller inventar, hvis uheldet mod al forventning skulle være ude.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne, for et uforpligtende tilbud på nedpakning og flytning.

Cookie- og privatlivspolitik