fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Holbæk

Står du og mangler et flyttefirma i Holbæk, der kan håndtere såvel privat- som erhvervsflytninger?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Brdr. Skov Flytteforretning har vi nemlig altid din tryghed i centrum. Og da vi holder til i Svebølle, er vi ikke langt væk fra Holbæk.

Vælg et professionelt flyttefirma i Holbæk, og få en tryg flytning

Vi ved, at mange finder tanken om en flytning uoverskuelig, ligesom mange nok også er en smule nervøse, når de skal flytte.

Hos Brdr. Skov Flytteforretning har vi dog et princip om, at en flytning skal være let og uden besvær og bekymringer. Når du kontakter os med behov for et flyttefirma i Holbæk, behøver du derfor hverken at frygte for de uvurderlige arvestykker eller om alt nu også forløber til tiden. Vi passer nemlig på dine ting, ligesom vi planlægger flytningen ned til mindste detalje. Ganske enkelt fordi vi vil være dit foretrukne flyttefirma i Holbæk.

Flytning for private og erhverv samt ned- og udpakning

Brdr. Skov Flytteforretning håndterer både små og store flytteopgaver for såvel private som virksomheder. Som dit alsidige flyttefirma i Holdbæk står vi klar til at bistå dig med næsten alle tænkelige opgaver før, under og efter din flytning. Vi hjælper for eksempel gerne med af- og genmontering af udstyr samt ned- og udpakning af flyttekasser.

Vi er nemlig ikke bare et flyttefirma – men en servicevirksomhed med dine behov i fokus. Når du viser os den tillid at vælge os som din professionelle flyttepartner, kvitterer vi med en god behandling og en tryg flytteoplevelse uden bekymringer.

Kontakt Brdr. Skov – dit flyttefirma i Holbæk

Skal du bruge et flyttefirma i Holbæk, er du altid velkommen til at kontakte Brdr. Skov Flytteforretning. Vores flyttemænd kommer også til Slagelse, Korsør, Roskilde og omegn

Cookie- og privatlivspolitik