fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Kalundborg

Søger du et flyttefirma i Kalundborg eller omegn?

Hos Brdr. Skov Flytteforretning er du altid sikret en professionel behandling med respekt for dine ejendele. Og med hovedsæde i Svebølle er vi kun et stenkast væk, når du har brug for et flyttefirma nær Kalundborg og omegn.

Flyttefirma i Kalundborg med fokus på kvalitet

Brdr. Skov Flytteforretning er en familiedrevet virksomhed, som beskæftiger sig med flytteopgaver for både private og virksomheder – primært på Vestsjælland, hvor vi holder til, men også i resten af landet. Du kan altså roligt kontakte os, uanset om du mangler et flyttefirma på Kalundborgegnen til en privatflytning, eller om du har brug for en professionel flyttepartner til en erhvervsflytning et helt andet sted i landet.

Hos Brdr. Skov Flytteforretning er vi af den opfattelse, at en flytning er en tillidssag. Det kan være overvældende at flytte, og mange er måske også en smule nervøse for, om alt nu forløber som planlagt og om noget nu skulle gå i stykker.

Når du vælger os som dit foretrukne flyttefirma i Kalundborg, er du dog altid sikret en tryg behandling med fokus på kvalitet og respekt for dine ønsker og ejendele. Vi passer nemlig på dine ting, som var det vores egne – og vi går ikke, før den sidste flyttekasse er på plads.

Flyttefirma i Kalundborg til private og virksomheder

Hos Brdr. Skov Flytteforretning er alle kunder sikret den samme behandling og høje kundeservice, når de skal bruge et flyttefirma i Kalundborg og omegn – og ingen opgaver er for store eller for små.

Vi flytter både for private, der skal have flyttet deres indbo fra A til B – og for store virksomheder og kommunale instanser, der skal have flyttet IT-udstyr og andet skrøbeligt udstyr internt eller til en ny adresse.

Kontakt Brdr. Skov Flytteforretning

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for et flyttefirma omkring Kalundborg, der har kvaliteten i centrum. Vores flyttemænd kommer også til SlagelseKorsørRoskilde, Holbæk og omegn

Cookie- og privatlivspolitik