fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Korsør

Står du foran en flytning, og er du på udkig efter er seriøst flyttefirma i Korsør eller omegn?

Så er Brdr. Skov det sikre valg. Vi tager nemlig alle tænkelige forholdsregler, når vi flytter for vores kunder – vi har din tryghed som vores førsteprioritet. Og da vi har adresse i Svebølle, er vi ikke langt væk, hvis du mangler et flyttefirma i Korsør.

Flyttefirma i Korsør med kvalitet som kerneværdi

Hos Brdr. Skov vil vi være de første, du ringer til, når du har brug for et flyttefirma. Derfor overlader vi intet til tilfældighederne, når du kontakter os, ligesom vi selvfølgelig flytter dine ejendele med omhu og forsigtighed.

En flytning kan være en overvældende begivenhed. Vi har dog en klar målsætning om at gøre det til en tryg oplevelse uden bekymringer. Vælger du os som dit foretrukne flyttefirma i Korsør, får du en nøje planlagt flytteproces, hvor intet er overladt til tilfældighederne – og hvor du hverken behøver at bekymre dig om dine ting, eller om vi når det til tiden. Vi har nemlig kvaliteten som vores absolutte kerneværdi.

Flytning, ned- og udpakning og meget mere

En flytning handler om mere end at flytte et vognlæs møbler fra én adresse til en anden. Som dit professionelle flyttefirma i Korsør er vi derfor også behjælpelige med ned- og udpakning, af- og genmontering og andre opgaver, der er relateret til flytningen.

Og så er ingen opgaver for store eller for små. Vi står klar til at rykke ud, når du skal bruge et flyttefirma i Kalundborg – uanset om du er en privatkunde eller om du repræsenterer en større virksomhed, der skal flyttet IT-udstyr og inventar.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et flyttefirma i Korsør eller et andet sted på Vestsjælland? Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vores flyttemænd kører også til følgende byer (+ nærområder):

Cookie- og privatlivspolitik