fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Slagelse

Skal du flytte, og står du og mangler et flyttefirma ved Slagelse, som kan imødekomme alle dine krav til rettidig og professionel flytning?

Så er Brdr. Skov det sikre valg. For os er flytning nemlig en tillidssag, og du kan således være sikker på, at vi håndterer dine flytteopgaver med den største omhu. Og da vi har hovedsæde i Svebølle, er vi aldrig langt væk, hvis du skal bruge et flyttefirma i Slagelse eller omegn.

Vælg et flyttefirma i Slagelse, der tager din flytning seriøst

Brdr. Skov er en mindre familiedrevet virksomhed, som primært udfører flytteopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner i Vestsjælland.

Virksomheden er grundlagt på nogle ret simple principper og værdier. Vi mener nemlig, at en flytning skal være let og ubesværet, ligesom vi stræber efter at levere en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Vi vil selvfølgelig være dit foretrukne flyttefirma, og derfor tager vi altid din flytning seriøst. Vi ved af erfaring, at det kan være overvældende at flytte, og som professionelle flyttemænd er det vores fornemmeste opgave at give dig en tryg flytteproces.

Privatflytning, erhvervsflytning og meget mere

Hos Brdr. Skov vil vi gerne kunne levere noget ekstra, når du kontakter os med behov for et flyttefirma i Slagelse. Det betyder, at vi ikke bare henter dine ting ét sted og læsser dem af et andet. Vi er også behjælpelige med at afmontere, emballere og alle andre opgaver, som er nødvendige før og under flytningen, hvis du ønsker det.

Vi er kort sagt dit alsidige flyttefirma i Slagelse – uanset om du er en privat kunde, der skal flytte fra A til B, eller om din virksomhed skal have flyttet en hel afdeling.

Modtag et uforpligtende tilbud

Skal vi være dit flyttefirma i Slagelse? Så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på en tryg flytning.

Cookie- og privatlivspolitik