Privatflytning med respekt for dit indbo – fordi flytning er en tillidssag

Med en privatflytning hos os ved vi, hvor vigtigt det er, at du som kunde er tryg ved situationen. En privatflytning er mere end bare en flytning med møbler og flyttekasser; det er et hjem med minder og betydelige ejendele. Det er oftest ejendele, der i langt de fleste tilfælde er uerstattelige. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvem du overlader dine flytteopgaver til.

Flytning af ejendele med stor omhu

Hos Brdr. Skov Flytteforretning håndterer vi altid alle private flytninger med stor seriøsitet. Har du brug for ekstra service i form af afmontering, emballering eller ned- og udpakning af hjemmet, hjælper vi også gerne med dette.

Med Brdr. Skov Flytteforretning er du naturligvis forsikret og dækket under eventuel skade af transporteret møbel eller andre personlige ejendele. Det sikrer, at du har fuld tryghed, når vi står for din privatflytning på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Dog er der visse betingelser, der skal være overholdt, hvis vores forsikring skal dække enhver form for skade.

Alle spejle, glas, malerier og lignende er pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.

At fladskærms-tv, computerskærme og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen eller andet godkendt indpakning for at sikre den optimale beskyttelse ved nedbæring, opbæring samt transport.

Indholdet i flyttekasser, som ikke er pakket af Brdr. Skov Flytteforretning, bliver ikke erstattet, hvis det er skader efter endt flytning.

Alle opgaver inden for privatflytning på Sjælland, Fyn og i Jylland

Hos Brdr. Skov Flytteforretning er ingen opgaver for store eller for små. For os har det ingen betydning, om du blot har brug for et par ekstra hænder til at flytte møbler og flyttekasser, eller om du ønsker at overlade alt fra nedpakning til flytning og udpakning til os. Alle kunder er garanteret den samme professionelle behandling og de samme lave, gennemskuelige priser.

Vi har en klar målsætning om, at du oplever, at processen er nem og overskuelig, når du har behov for hjælp til din privatflytning på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi arbejder ligeledes med værdier, der er til at forstå: god pris og god kvalitet – og ingen ubehagelige ekstraregninger.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flytteopgaver, eller hvis du har behov for at få et overblik over såvel logistiske som praktiske opgaver i forbindelse med din privatflytning på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Vi glæder også til at høre fra dig – og til at give dig en tryg oplevelse med dine ønsker i centrum.

Forløbet

book

BOOK ODRER

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi enten en ordrebekræftelse eller kontakter dig hvis vi har nogle spørgsmål
pak

PAKNING & AFHENTNING

Vi kommer til den aftalt tid pakker dit indbo hvis du ønsker det, læsser og pakker flyttebilen.
korsel

KØRSEL & LEVERING

Vi køre til dit nye hjem, og stiller dine ting der hvor du ønsker. Skal vi pakker ud, så er det naturligvis intet problem.
job udfort

JOB UDFØRT

Når jobbet er udført, afregnes der med flyttemændene. Vi tager både kontant, MobilePay og betalingskort. Erhvervskunder vil få tilsendt en faktura.
Lav en aftale