fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Mandskabsudlejning

Mandskabsudlejning til projekter i både ind- og udland

Det er selvfølgelig afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning om det er til et projekt i ind- eller udland. Alle medarbejdere hos Brdr. Skov har da også både faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse – uanset om de ønsker hjælp til flytningen, eller om de har brug for midlertidig arbejdskraft i form af mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn, Jylland eller udlandet.

Din virksomhed er altså sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov med behov for ekstra mandskab.

Skal din virksomhed bruge et par ekstra hænder?

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kortere eller længere periode? Så kontakt Brdr. Skov, og fortæl os om jeres behov for mandskabsudlejning om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Vi skræddersyr gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige ansættelser.

Mandskabsudlejning til konkurrencedygtige priser

Med kontor i Svebølle dækker vi primært Vestsjælland og byer som Holbæk, Kalundborg, Korsør og Slagelse. Men da vi bestræber os på at være et fleksibelt firma såvel geografisk som praktisk, dækker vi også de øvrige byer på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Du kan altså roligt kontakte os, når du har behov for mandskab på enten Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Da vi samtidig tilbyder mandskabsudlejning til faste timepriser, behøver du ikke at frygte kedelige økonomiske overraskelser, ligesom virksomhedens økonomi ikke belastes unødigt, blot fordi I går en travl periode i møde.

Derfor skal du indleje dit mandskab

En virksomhed arbejder ofte med omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker.

For få ansatte! Hvilket fører til overbelastning af din faste stab med overarbejde. og risiko for slid, ulykker og et kvalitetsdyk til følge.

For mange ansatte! hvilket fører til øgede og unødvendige omkostninger, afskedigelser og et motivationsdyk hos medarbejdere, der ikke har nok at lave.

Hurtig løsning! Har du en hasteopgave, som skal løses her og nu, eller er du kommet bagud med et projekt, kan du indleje ekstra mandskab. Det indlejede mandskab kan opsiges, så snart opgaven er løst.

Simpel administration! Vi sparer dig for besværet med udbetaling af for eksempel diæter, pension og feriepenge, så du kan fokusere på, at løse din opgave så godt og hurtigt som muligt.

Top up! Ved udsigt til en længere opgave med usikkerhed i mandskabsbehovet kan du supplere dit eget mandskab med vores.

Fordele ved mandskabsleje

  • Fast timepris og stor fleksibilitet
  • Ingen udgifter ved sygedage
  • Ingen udgifter ved ferie
  • Ingen udgifter til G-dage
  • Ingen udgifter til arbejdstøj
  • Ingen udgifter udover den aftalte timepris
Cookie- og privatlivspolitik