Vores princip er at en flytning skal være let og uden besvær. De værdier vi har og arbejder ud fra, er God pris – God kvalitet. Flyttebranchen kan være meget forvirrende og varierer meget. Man står i forvejen med en masse overvejelser når man skal flytte, og har derfor ikke brug for et uoverskueligt flyttefirma.

Det har vi gjort noget ved.

Hos os holder vi det enkelt, professionelt og overskueligt. Vi går ikke op i hvor langt der er til trapperne fra vognen, eller hvor mange m2 du har. Vi arbejder med to faste prismodeller. Fast Pris og Timepris. De priser vi giver kan du regne med. Priserne inkluderer alt. Nemmere bliver det ikke. Hos os får du ikke en ekstraregning.

UDTALELSE

Jeg har igennem tiden, både læst og hørt om utallige dårlige flytte oplevelser.

Det har jeg valgt at gøre noget ved, for mig er det vigtigste at alle mine kunder er tilfredse med den service som de får.

Jeg mener at når man betaler for at få et flyttefirma, så er det vigtigste at den indgåede aftale og pris overholdes.

Opgaven skal udøres top professionelt, og med kvaliteten helt i top.

– Rasmus Skov Olsen, indehaver

book

BOOK ODRER

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi enten en ordrebekræftelse eller kontakter dig hvis vi har nogle spørgsmål
pak

PAKNING & AFHENTNING

Vi kommer til den aftalt tid pakker dit indbo hvis du ønsker det, læsser og pakker flyttebilen.
korsel

KØRSEL & LEVERING

Vi køre til dit nye hjem, og stiller dine ting der hvor du ønsker. Skal vi pakker ud, så er det naturligvis intet problem.
job udfort

JOB UDFØRT

Når jobbet er udført, afregnes der med flyttemændene. Vi tager både kontant, MobilePay og betalingskort. Erhvervskunder vil få tilsendt en faktura.
Lav en aftale