fbpx
Ring til os på tlf.

+45 20 80 07 02

Telefontid

Ring døgnet rundt

Send os en mail

info@brdr-skov.dk

Om os

Kundetilfredshed er alt afgørende

Brdr. Skov ApS er en ung virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu.

Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Vi gør flytning nemt. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Brdr. Skov hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.

Hos os er ingen opgaver for små eller for store – vi klarer alt fra total- til minimalløsninger hvad enten det er i Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Korsør eller et helt andet sted. Det er helt enkelt – vi hjælper dig med at flytte dit indbo samt andet type gods fra A-B.

Vi er et velfungerende flyttefirma, der følger med tiden, og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på såvel private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi gør din flytning til en god oplevelse og vores flyttemænd samt chauffører møder altid op med et smil. Du kan derfor stole på os da vi overholder aftaler og leveringstider.

Vores vigtigste værdier er Professionalisme, Kvalitet, Tryghed.

Cookie- og privatlivspolitik