Handyman til forfaldende arbejde både for private og erhverv

Vi tilbyder leje af handyman så har du mange hængepartier, som du ikke lige kan finde tiden til at få lavet? Det kunne for eksempel være opsætning af hegn, opsætning af en lampe, klipning af hækken eller andet, så er det måske på tide at kontakte vores handyman i Svebølle. Vi kører primært i Kalundborg, Holbæk og Slagelse kommune men kommer også gerne andre steder.

Vi løser alle slags opgaver, hvor der er behov for en handyman med hænderne skruet rigtigt på – store som små, og vi tilbyder både vores ekspertise til private og erhverv til priser, hvor alle kan være med. Vi tager os både af udendørs og indendørs opgaver, men er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores handyman. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke opgaver vores handyman kan udføre, kan du til enhver tid kontakte os for at få nærmere information.

Priser og afregning for handyman

Alle priser er angivet inkl. moms.

Timepriser:
Hverdage i tidsrummet 06:00 – 18:00
350,00 kr.
Alle øvrige timer også weekend og helligdage
525,00 kr.
Genbrugsplads pr. gang
300,00 kr.

Beregning af tiden:

Prisberegning vedr. opgaver på timebasis påbegyndes ved afrejse fra vores domicil og afsluttes ved hjemkost til vores domicil, timeprisen beregnes pr. påbegyndt halve time dog altid for min. 2 timer.

book

BOOK ODRER

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi enten en ordrebekræftelse eller kontakter dig hvis vi har nogle spørgsmål
pak

PAKNING & AFHENTNING

Vi kommer til den aftalt tid pakker dit indbo hvis du ønsker det, læsser og pakker flyttebilen.
korsel

KØRSEL & LEVERING

Vi køre til dit nye hjem, og stiller dine ting der hvor du ønsker. Skal vi pakker ud, så er det naturligvis intet problem.
job udfort

JOB UDFØRT

Når jobbet er udført, afregnes der med flyttemændene. Vi tager både kontant, MobilePay og betalingskort. Erhvervskunder vil få tilsendt en faktura.
Lav en aftale