Mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn eller i Jylland til forefaldende arbejde

Brdr. Skov Flytteforretning er et flytte- og servicefirma, som blandt andet tilbyder mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn og i Jylland til virksomheder. Vi specialiserer os i flytteopgaver, men vores personale har også kompetencer til at hjælpe din virksomhed med forefaldende arbejde som oprydning, grovrengøring samt materialehåndtering- og fordeling.

Det er selvfølgelig afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Alle medarbejdere hos Brdr. Skov Flytteforretning har da også både faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse – uanset om de ønsker hjælp til flytningen, eller om de har brug for midlertidig arbejdskraft i form af mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Din virksomhed er altså sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov Flytteforretning med behov for ekstra mandskab.

Skal din virksomhed bruge et par ekstra hænder?

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kort periode? Så kontakt Brdr. Skov Flytteforretning, og fortæl os om jeres behov for mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn eller i Jylland.
Vi skræddersyr gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige ansættelser.

Mandskabsudlejning på hele Sjælland, Fyn og Jylland til konkurrencedygtige priser

Med kontor i Svebølle dækker vi primært Vestsjælland og byer som Holbæk, Kalundborg, Korsør og Slagelse. Men da vi bestræber os på at være et fleksibelt firma såvel geografisk som praktisk, dækker vi også de øvrige byer på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Du kan altså roligt kontakte os, når du har behov for mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Og da vi samtidig tilbyder mandskabsudlejning til faste timepriser, behøver du ikke at frygte kedelige økonomiske overraskelser, ligesom din virksomheds økonomi ikke belastes unødigt, blot fordi I går en travl periode i møde.

Timetakst ved leje af mandskab

Hverdage i tidsrummet 06:00 – 18:00 
280,00 kr./timen + moms
Alle øvrige timer også weekend og helligdage
420,00 kr./timen + moms

Vores timepriser er for effektiv arbejdstid, fratrukket pause, og er den samme for alle hverdage mellem 06.00-18.00. Vi har ingen overarbejdstakst, men tager tillæg efter kl. 18.00 samt weekend/helligdag.

Hvis de bliver færdige før end beregnet, eller vejr, materialemangel m.v. som gør at de må stoppe i utide betaler man ikke længere end der arbejdes.

book

BOOK ODRER

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi enten en ordrebekræftelse eller kontakter dig hvis vi har nogle spørgsmål
pak

PAKNING & AFHENTNING

Vi kommer til den aftalt tid pakker dit indbo hvis du ønsker det, læsser og pakker flyttebilen.
korsel

KØRSEL & LEVERING

Vi køre til dit nye hjem, og stiller dine ting der hvor du ønsker. Skal vi pakker ud, så er det naturligvis intet problem.
job udfort

JOB UDFØRT

Når jobbet er udført, afregnes der med flyttemændene. Vi tager både kontant, MobilePay og betalingskort. Erhvervskunder vil få tilsendt en faktura.
Lav en aftale