Mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn og i Jylland til forefaldende arbejde

Det er selvfølgelig afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Alle medarbejdere hos Brdr. Skov Flytteforretning har da også både faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse – uanset om de ønsker hjælp til flytningen, eller om de har brug for midlertidig arbejdskraft i form af mandskabsudlejning på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Din virksomhed er altså sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov Flytteforretning med behov for ekstra mandskab.

Skal din virksomhed bruge et par ekstra hænder?

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kortere eller længere periode? Så kontakt Brdr. Skov Flytteforretning, og fortæl os om jeres behov for mandskabsudlejning om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Vi skræddersyr gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige ansættelser.

Mandskabsudlejning til konkurrencedygtige priser

Med kontor i Svebølle dækker vi primært Vestsjælland og byer som Holbæk, Kalundborg, Korsør og Slagelse. Men da vi bestræber os på at være et fleksibelt firma såvel geografisk som praktisk, dækker vi også de øvrige byer på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Du kan altså roligt kontakte os, når du har behov for mandskab på enten Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Og da vi samtidig tilbyder mandskabsudlejning til faste timepriser, behøver du ikke at frygte kedelige økonomiske overraskelser, ligesom din virksomheds økonomi ikke belastes unødigt, blot fordi I går en travl periode i møde.

Derfor skal du indleje dit mandskab

En virksomhed arbejder ofte med omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker.

For få ansatte!
Hvilket fører til overbelastning af din faste stab med overarbejde. og risiko for slid, ulykker og et kvalitetsdyk til følge.

For mange ansatte!
hvilket fører til øgede og unødvendige omkostninger, afskedigelser og et motivationsdyk hos medarbejdere, der ikke har nok at lave.

Hurtig løsning!
Har du en hasteopgave, som skal løses her og nu, eller er du kommet bagud med et projekt, kan du indleje ekstra mandskab. Det indlejede mandskab kan opsiges, så snart opgaven er løst.

Simpel administration!
Vi sparer dig for besværet med udbetaling af for eksempel diæter, pension og feriepenge, så du kan fokusere på, at løse din opgave så godt og hurtigt som muligt.

Top up!
Ved udsigt til en længere opgave med usikkerhed i mandskabsbehovet kan du supplere dit eget mandskab med vores.

Fordele ved mandskabsleje

  • Fast timepris og stor fleksibilitet
  • Ingen udgifter ved sygedage
  • Ingen udgifter ved ferie
  • Ingen udgifter til G-dage
  • Ingen udgifter til arbejdstøj
  • Ingen udgifter udover den aftalte timepris

2501

Mandetimer udlejet i Danmark

1134

Mandetimer udlejet i Sverige

Sidst opdateret d. 05-05-2019

book

BOOK ODRER

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi enten en ordrebekræftelse eller kontakter dig hvis vi har nogle spørgsmål
pak

PAKNING & AFHENTNING

Vi kommer til den aftalt tid pakker dit indbo hvis du ønsker det, læsser og pakker flyttebilen.
korsel

KØRSEL & LEVERING

Vi køre til dit nye hjem, og stiller dine ting der hvor du ønsker. Skal vi pakker ud, så er det naturligvis intet problem.
job udfort

JOB UDFØRT

Når jobbet er udført, afregnes der med flyttemændene. Vi tager både kontant, MobilePay og betalingskort. Erhvervskunder vil få tilsendt en faktura.
Lav en aftale